Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

it's a haul !



Γεια σας κορίτσια !!
Όπως καταλάβατε πρόκειται να σας δείξω κάποιες πρόσφατες αγορές !
Δυστυχώς η κάμερα μου ακόμα δεν έχει φτιαχτεί ακόμα και έτσι αναγκάζομαι να ψάχνω φωτογραφίες στο ίντερνετ για να σας δείξω τα προϊόντα.Anyway,ας ξεκινήσουμε !

 

Αρχικά, πήρα 3 ρουζ ! Το ρουζ αριστερά όπως βλέπετε είναι ένα φανταστικό ροδακινί άκρως καλοκαιρινό , είναι το νούμερο 30 , secret it-girl . Το επόμενο από essence είναι το κάτω δεξιά και είναι το νούμερο 20 , babydoll και είναι ένα γλυκό ροζ ! Και το τελευταίο από την seventeen το νούμερο 12, peachy rose είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά του, ένα ροζ-ροδακινι ,δίνει ένα φυσικό ματ αποτέλεσμα .





Στη συνέχεια, αγόρασα ακόμα μερικά πράγματα από essence. Αγόρασα το eyeliner pen , που είναι eyeliner με βουρτσάκι και αν και έχω ξαναδοκιμάσει τέτοιο eyeliner και δεν είχα καταφέρει να το εφαρμόσω καλά , με αυτό η εφαρμογή είναι πολύ εύκολη. Ακόμα, πήρα την μάσκαρα multi action . Είναι αρκετά μαύρη και υπάρχει και σε πράσινη συσκευασία που είναι αδιάβροχη.Επίσης, πήρα το λευκό μολύβι , νούμερο 04.Είχα ήδη ένα άσπρο μολύβι από την erre due αλλά όταν το έβαζα το αποτέλεσμα ήταν πολύ αχνό , τώρα με αυτό έπαθα ακριβώς το αντίθετο, το αποτέλεσμα είναι πολύ έντονο και ούτε και αυτό μ'αρέσει και θα ήθελα άμα ξέρετε να μου προτείνετε ένα άσπρο μολύβι που να έχει μέτρια απόδοση. Και φυσικά, πήρα το προϊόν που αρκετό καιρό ήθελα να δοκιμάσω μιας και από το concealer stay natural δεν είχα μείνει πολύ ικανοποιημένη είπα να δω τι κάνει αυτό.Είναι ένα concealer 3 σε 1 όπου το ροζ είναι ενάντια στους μαύρους κύκλους, το μπεζ ενάντια στις κηλίδες και το πράσινο κατά των κοκκινίλων.Και τέλος από την essence πήρα το coverstick που ανοίγοντάς το απογοητεύτηκα μιας και η συσκευασία που τ περιείχε δεν δούλευε και αναγκάστηκα να το λιώσω και να το βάλω σε δικό μου βαζάκι,πράγμα που δεν το κάνει τόσο εύχρηστο όσο όταν ήταν στην συσκευασία του. Το προσπέρασα και το δοκίμασα και δεν νομίζω ότι κάνει δουλεία..



Και το καλύτεροοοοοοο?Το μολύβι από erre due , deep black kajal σε μαύρη απόχρωση ! Το είδα από την Νατάσα (http://makeupbynatashav.blogspot.gr) και την χάρηκα πολύ αυτή την αγορά ! Είναι ιδανικό για την κάτω εσωτερική πλευρά του ματιού , δεν τρέχει,δεν μουτζουρώνει ,είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!


Αυτά από εμένα κορίτσια, ελπίζω να σας άρεσε το ποστ και ανυπομονώ να γυρίσει η κάμερά μου!!!
Φιλιά,xoxo :*



4 σχόλια: