Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

essence mini haul !

Γεια σας κορίτσια !
Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο χαρούμενη είμαι σήμερα!Νιώθω τόσο τυχερή γιατί πήγα στο hondos center και το stand της essence ήταν γεμάτο!ΝΑΙ! Μετά από περίπου 2,5 μήνες !Και φυσικά πήρα αυτά που τόσο καιρό ήθελα !
Λοιπόν,όπως βλέπετε η χαρά είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό μου ! Αρχικά πήρα το gel eyeliner το μαύρο,όσο χαρούμενη είμαι που επιτέλους το έφεραν,άλλο τόσο θυμωμένη είμαι διότι πριν 2 μήνες ήθελα οπωσδήποτε gel eyeliner και αφού δεν υπήρχε της essence πήρα της maybelline και το πλήρωσα 10 ευρώ ,ενώ αυτό 3...τέλος πάντων..Επίσης να σας πω ότι κυκλοφόρησε καινούρια σειρά και λέγεται my new league και αγόρασα μια υπέροχη σκιά στο νούμερο 01 ''my caddy in the wind'' . Είναι σε κρεμωδη μορφή και είναι κατάλληλη και για βάση ! Μετά, πήρα την πολυπόθητη μάσκαρα maximum definition volume mascara που την δοκίμασα και είναι τέλεια ! Ακόμα, πήρα το highlighter που είναι σε ροζ -χρυσή απόχρωση και τέλος το bronzing powder . Είχα ήδη ένα bronzer αλλά είχε shimmer οπότε αποφάσισα να πάρω το matt !
Και τώρα κάτι άκυρο, αυτή εδώ είναι μια σκιά από την rainbow priorities που μου έδωσε η κολλητή μου επίσης  beauty blogger ( http://beautypresentationwithalk.blogspot.gr/  ) ! Είναι το νούμερο 359 και πραγματικά είμαι ερωτευμένη μαζί της ! Είναι ένα μαγευτικό χρώμα,λες και είναι βγαλμένο από παραμύθι και όταν με το καλό επιστρέψει η κάμερα μου θα κάνω make up tutorial με αυτήν την σκιά !
Ευχαριστώ Άλκηστηηηηη !<3

Αυτά από εμένα , φιλιά,xoxo :*


9 σχόλια:

  1. χαίρομαι όμορφή μου που σου άρεσαν τα πράγματα που σου έφερα <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το gel eyeliner το μαύρο το πήρα πρόσφατα! Το ήθελα εδώ και καιρό και δεν το έβρισκα! Το έχω λατρέψει!!! Μόλις ανακάλυψα το blog σου έγινα και αναγνώστριά σου! Θα τα λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εγω το εψαχνα 2,5 μηνες !!!
    Ευχαριστω πολυ,θα χαρω πολυυ να τ λεμε :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραίο blog!Έχεις ξεκινήσει πολύ δυναμικά καλή συνέχεια!!
    Αυτή η σκιά είναι πανέμορφη !Θέλω μια κρεμώδη ανοιχτόχρωμη ,μακάρι να προλάβω πριν τις πάρουν όλες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε ευχαριστω ! Σου ευχομαι να την προλαβεις,γιατι και εγω πηγα να παρω και τις αλλες 2 αποχρωσεις και δυστυχως δν υπηρχαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η σκια εχει τελειο χρωμα!!
    καλη αρχη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ειναι καταπληκτικηηη !
    ευχαριστω ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή