Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Μακιγιάζ σε μπρονζέ- καφέ αποχρώσεις ! :)


Καλό μεσημέρι κορίτσια !!
Αποφάσισα να σας δείξω ένα πολύ καλοκαιρινό μακιγιάζ σε μπρονζέ-καφέ αποχρώσεις !
Ξεκινάμε με μια ενυδατική κρέμα για το πρόσωπο,την απλώνουμε και περιμένουμε να απορροφηθεί .Μετά χρησιμοποιούμε ένα make up σε υγρή ή compact μορφή και το απλώνουμε σε όλο μας το πρόσωπο αλλά και τον λαιμό.Στη συνέχεια καλύπτουμε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια μας και φωτιζούμε ταυτόχρονα την περιοχή αυτή.Στην περιοχή ''Τ'' δηλαδή στο μέτωπο και την μύτη βάζουμε πούδρα.Μετά βάζουμε μια βάση για σκιά,ώστε η σκιά μας να διαρκέσει περισσότερο. Χρησιμοποιούμε 3 σκιές , μια σε μπεζ, μια σε μπρονζε κ μια καφέ σκιά.Απλώνουμε σε όλο το κινητό βλέφαρο την δεύτερη,την μπρονζε, σκια και στη συνέχεια την καφέ στο κόκκαλο για να δώσουμε βάθος.Για να κάνουμε το βλέμμα μας πιο παιχνιδιάρικο και ενδιαφέρον προσθέτουμε την ανοιχτόχρωμη σκιά κάτω από τα φρύδια μας και στην εσωτερική γωνία του ματιού.Και φυσικά στο τέλος προσθέτουμε αρκετή μάσκαρα ώστε να γίνει πιο έντονο το βλέμμα μας. Και τέλος, βάζουμε browzing powder  για να δημιουργήσουμε ένα ηλιοκαμμένο louk και συμπληρώνουμε το μακιγιάζ μας με ένα nude κραγιόν!

Ελπίζω να σας άρεσε! Είναι πανεύκολο, προσπαθήστε το ! Περιμένω τα σχόλια σας και αν μου το ζητήσετε θα το κάνω και σε βίντεο, βήμα-βήμα για να είναι ευκολότερο για εσάς !
Να περνάτε υπέροχα, φιλιά xxx

3 σχόλια:

  1. μου φαινεται οτι θα πρεπε να ξεκινησεις να κανεις βιντεο στο youtube ;ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα'θελα να ξεκινησω, αλλα ντρεπομαι,ισως αργοτεραα , το θελω πολυυ ! ευχαριστω πολυ για τς συμβουλες σου Γωγω ! :)

      Διαγραφή
  2. η μονη συμβουλη που θα σου εδινα ειναι να μην βαζεισ τοσο χαμηλα την ανοιχτοχρωμη σκια γιατι υπαρχει κινδυνος τωρα και με την ζεστη να μαζευτει απο κατω στις λεπτες γραμμες που κανει το ματι απο κατω και να κανεις highlight στους μαυρους κυκλους στο τελος και οχι στην μεσα γωνια του ματιου ;ρ <3 παντωσ πολυ ωραιο μακιγιαζ.. :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή