Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Πήγα λοιπόν για ψώνια, και εκτός από ρούχα -που αν θέλετε μπορείτε να μου πείτε να κάνω μια σχετική ανάρτηση - πήρα και κάποια προϊόντα για τ πρόσωπο και το σώμα!

Αρχικά, πήρα δύο κρέμες για το σώμα.Η πρώτη, είναι από την Le Petit Marseilais και λέγεται Lait Hydratant,κόστιζε γύρω στα 4 ευρώ και περιέχει 250ml !Μυρίζει καταπληκτικά ,το άρωμα μένει και στεγνώνει πολύ γρήγορα! Και η δεύτερη,από την Bioten,το οποίο γαλάκτωμα σώματος ισχυρίζεται πως θρέφει και ανακουφίζει και όντως αυτά κάνει! Είναι πολύ ενυδατικό και μυρίζει επίσης υπέροχα ! Είναι και αυτό 250ml και κόστιζε 3,50 ευρώ περίπου!Επίσης, μου έδωσαν ένα δειγματάκι από μια body lotion της Tommy G με caramel και aloe extract και είναι η πιο ωραία μυρωδιά που έχω μυρίσει ποτέ σε body lotion και θα πάω να την πάρω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!Ακόμα,αγόρασα μια κολόνια από το H&M , η οποία λέγεται Lagoona party , είναι 30ml και κόστιζε 4,95 ευρώ! Μυρίζει τέλεια και διαρκεί πολλές ώρες !



Για το πρόσωπο τώρα, αγόρασα τα προϊόντα που βλέπετε στην επάνω φωτογραφία ! Πρώτα, πήρα μια ενυδατική κρέμα της Bioten, η οποία περιέχει βιταμίνη Ε + γάλα βαμβακιού και μυρίζει υπέροχα ! Στη συνέχεια πήρα από την Garnier ένα προϊόν που είναι 3 σε 1! Καθαρίζει εντατικά, απελευθερώνει τους πόρους και τέλος μειώνει την γυαλάδα,δηλαδή καθαρισμός,απολέπιση και μάσκα , όλα σε 1!Είναι πολύ καλό,κάνει ακριβώς ότι λέει και είναι από τα αγαπημένα μου !Επιπλέον,από την Nivea πήρα το ντεμακιγιάζ ματιών, douple effect  που αφαιρεί την αδιάβροχη μάσκαρα και το μακιγιάζ διαρκείας και περιποιείται τις βλεφαρίδες ! Και τέλος πήρα από την Tommy G μια τονωτική λοσιόν για τ πρόσωπο που μυρίζει χαμομήλι, και απορροφάται πολύ γρήγορα αφήνοντας στο δέρμα σας μια τέλεια όψη αλλά και αίσθηση !
Και τέλος, πήρα κάποια καλλυντικά από την essence και την maybelline αλλά και κάποια από το μαγαζί της γειτονιάς που έχει φθηνά πράγματα.Από την essence πήρα το make up stay all day, 16 hours , έχει μέτρια κάλυψη και είναι πολύ ελαφρύ.Ακόμα πήρα την διάφανη πούδρα, fix & matte που σταθεροποιεί το μακιγιάζ χωρίς να το επιβαρύνει.Και φυσικά , πήρα το κραγιόν in the nude ,νούμερο 52 της essence για το οποίο όλα τα κορίτσια μιλάνε στο youtube! Δίνει ένα φυσικό αποτέλεσμα, δεν έχει πολύ χρώμα και είναι κατάλληλο για ένα απλό καθημερινό μακιγιάζ, όπως και το μολύβι in the nude,νούμερο 11 που είναι στην ίδια σχεδόν απόχρωση και είναι πολύ μαλακό ! Από την maybelline πήρα το gel eyeliner της, στο μαύρο χρώμα το οποίο είναι πολύ ωραίο, αλλά επειδή έκανε 10 ευρώ ,θα προτιμούσα να πάρω το gel eyeliner της essence που κοστίζει 2,50 ευρώ περίπου αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε. Και τέλος πήρα 2 blush από την glamourous , σε 2 υπέροχα χρώματα ,ένα ροδακινί και ένα πιο ροζ και ένα κόκκινο , mat κραγιόν από την ΑL'KISS ! Aκολούθουν swatches στα 2 κραγιόν και ρουζ  !


Αυτά από εμένα λοιπόν, φιλιά πολλά !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου