Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Αγαπημένα Αυγούστου !

Αγαπημένα Αυγούστου!!!

Είναι η πρώτη φορά που κάνω αγαπημένα ενός μήνα και μου αρέσει πολύ οπότε λέω να το καθιερώσω και να κάνω κάθε μήνα τέτοιο ποστ !
Ας ξεκινήσουμε...





 Πρώτο αγαπημένο είναι μια body lotion από την seventeen την οποία μου την είχαν φέρει δώρο και όταν την τελείωσα την ξανααγόρασα ! Είναι πολύ ενυδατική και περιέχει shimmers , είναι δηλαδή κατάλληλη για ένα βράδυ καλοκαιριού , απλωμένη σε όλο το σώμα -ιδιαίτερα αν είστε και μαυρισμένες  !



Εεεε, τι άλλο φυσικά ? Είναι το αγαπημένο μου προιόν όχι μόνο του Αυγούστου αλλά όλου του καλοκαιριού ! Το συγκεκριμένο έχει spf 30 , έχει καταπληκτικό άρωμα και ακόμα καλύτερη λάμψη ! 
Το βάζετε και έχετε και προστασία από τον ήλιο και σας χαρίζει μια υπέροχη γυαλάδα , χωρίς να είναι υπερβολική!
Αγαπημένο προιόν ! Κάνει πάρα πολύ καλή δουλεία και στους 3 διαφορετικούς τρόπους χρήσης του !!  Αυτό το προϊόν είναι 3 σε 1! Καθαρίζει εντατικά, απελευθερώνει τους πόρους και τέλος μειώνει την γυαλάδα,δηλαδή καθαρισμός,απολέπιση και μάσκα , όλα μόνο σε 1 προιόν  !




Ενυδατική κρέμα προσώπου από την bioten, οικονομική και πάρα πολύ καλή  ! Το δέρμα μου ταλαιπωρήθηκε αρκετά λόγω ήλιου και a/c , οπότε η συγκεκριμένη κρέμα βοήθησε πολύ στην επανόρθωση του δέρματός μου!



Δεν μαυρίζω πολύ οπότε ένα bronzer ήταν απαραίτητο για ένα πιο ηλιοκαμμένο λουκ ! Το συγκεκριμένο είναι της essence το love to be mat , #02 , είναι ματ και χαρίζει φυσικό αποτέλεσμα !



Τα χείλη μου το καλοκαίρι σκάνε συνέχεια οπότε χρειάζονται φροντίδα και τι καλύτερο από φυσικά προϊόντα ? Αυτό είναι ένα lip balm που έχω φτιάξει μόνη μου ακολουθώντας τις συμβουλές της  (http://www.youtube.com/watch?v=qUjs-bKQ8HA&feature=g-user-u) ! Δοκιμάστε το !




Χιλιοφορεμένο μανό ! Οικονομικό και με καταπληκτική απόδοση χρώματος,με μια μόνο στρώση !
Θα το βρείτε στο hondos , μόνο 1,75 σε πολλά χρώματα !


Μια ''μάσκαρα'' με shimmer , ουσιαστικά την εφαρμόζετε πάνω από την μάσκαρα σας για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα ! Την χρησιμοποιούσα τα βράδια που έβγαινα και μου αρέσει πάρα πολύ !
Δυο σκιές σε υγρή μορφή από την avon σε μωβ και καφέ αποχρώσεις , που από πάνω έχουν και μολύβι στο ίδιο χρώμα, αφήνουν μια υπέροχη λάμψη , είναι ιριδίζουσες και άκρως καλοκαιρινές !

Αυτά ήταν τα αγαπημένα του μήνα Αυγούστου λοιπόν, περιμένω να δω ποια ήταν τα δικά σας αγαπημένα, φιλάκια ! :*








1 σχόλιο: